Pepper agency internetinio puslapio privatumo politika

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir tiesioginės rinkodaros tikslais šiame interneto puslapyje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

 

Pepper agency gerbia Jūsų privatumą ir saugo Jūsų asmens duomenis, kuriuos mums pateikiate ir kuriuos mes surenkame, taip, kaip nurodyta šioje privatumo politikoje. Šioje privatumo politikoje paaiškinama, kodėl mes renkame Jūsų asmens duomenis ir kaip juos naudojame.

 

Prašome atidžiai perskaityti mūsų Privatumo politiką:

 

  1. Interneto puslapio lankytojų privatumo politika

  2. Slapukų politika

  3. Asmens duomenų naudojimas

  4. Privatumo politikos pakeitimai

  5. Nusiskundimai

  6. Asmens duomenų saugojimo terminas

  7. Kontaktinė informacija

 

1. Interneto svetainės lankytojų privatumo politika

 

Mūsų privatumo politika atsakys į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite klausimų, mes esame visada pasirengę Jums padėti, kaip aprašyta toliau.

 

2. Slapukų politika

 

Mes naudojame Google Analytics šio interneto puslapio analizei. Google Analytics generuoja statistinę ir kitą informaciją apie naudojimąsi puslapiu, panaudodama slapukus, kurie laikomi vartotojų kompiuteriuose. Google privatumo politika prieinama čia: http://www.google.com/privacypolicy.html. Dauguma naršyklių leidžia Jums nepriimti jokių slapukų, tačiau visų slapukų blokavimas turės neigiamą įtaką galimybei naudotis daugeliu interneto puslapių, įskaitant ir www.pepperagency.lt.

 

3. Asmens duomenų naudojimas

 

Asmeniniai duomenys, pateikiami šiame interneto puslapyje, bus naudojami tikslams, nurodytiems šioje privatumo politikoje arba aktualiose šio interneto puslapio dalyse. Mes galime naudoti jūsų asmeninę informaciją šiems tikslams:

  • interneto puslapiui administruoti;

  • Jūsų naršymo patirčiai gerinti, pritaikydami šį interneto puslapį asmeniniams poreikiams;

  • susisiekti su Jumis dėl aktualių pasiūlymų pateikimo;

  • turint Jūsų sutikimą siųsti naujienlaiškius Jūsų nurodytu el. paštu apie aktualias rinkodaros ir pepper agency naujienas.

Jūsų asmens duomenys nebus perduodami jokioms trečiosioms šalims, nesusijusioms su mūsų teikiamų paslaugų kokybės ir veiklos užtikrinimu. Informaciją apie Jus galime atskleisti:

  • pagal Lietuvos Respublikoje galiojančių teisės aktų nustatyta tvarką;

  • mūsų darbuotojams, tarpininkams, tiekėjams ar subrangovams, jei pagrįstai reikia tiems tikslams, kaip nurodyta šioje privatumo politikoje.

  • siekiant apginti savo teises ar interesus (įskaitant Jūsų duomenų pateikimą tretiesiems asmenims, siekiant išieškoti Jūsų įsiskolinimus pepper agency).

Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų.

4. Privatumo politikos pakeitimai

Mes be atskiro įspėjimo galime atnaujinti šią privatumo politiką, paskelbdami naują versiją savo interneto puslapyje. Duomenų politikos atnaujinimo datą matysite privatumo politikos apačioje.

 

5. Nusiskundimai

 

Jei manote, kad Jūsų, kaip asmens duomenų subjekto, teisės yra ir (ar) gali būti pažeistos, prašome kreiptis į mus el. pašto adresu welcome@pepperagency.lt. Gavus užklausą, susisieksime su Jumis per pagrįstą laikotarpį ir informuosime apie skundo tyrimo eigą ir rezultatus.

 

6. Asmens duomenų saugojimo terminas

 

Asmens duomenys bus tvarkomi ne ilgiau kaip 3 metus nuo paskutinio Jūsų prisijungimo prie pepperagency.lt internetinio puslapio ar pateiktos užklausos.

 

7.  Kontaktinė informacija

 

Iškilus klausimams, susijusiems su šios Privatumo politikos sąlygomis, maloniai prašome su mumis susisiekti welcome@pepperagency.lt.

 

 

 

 

Atnaujinimo data 2020.10.04